Castiga premii cu BlogAwards participand la Toamna Bloggerilor


E de ajuns sa te uiti in arhiva blogului ca sa observi ca am lipsit peste un an si ca am doar 2 luni de cand am revenit, dar am revenit mai in forta ca niciodata si am de gand sa ma si tin de treaba. Desi numarul de postari a crescut considerabil, as vrea si mai mult de la mine, asa ca m-am gandit sa incep o noua provocare. Despre ce provocare vorbesc? Ei bine, e vorba de noua campanie de pe BlogAwards, Toamna Bloggerilor. Daca nu ai auzit de astfel de campanii, te invit sa citesti regulamentul si toate detaliile de pe site. Trebuie doar sa ai un blog si poti participa la tot felul de campanii cu premii foarte tentante.

Regulamentul si pasii ca sa te inscrii sunt foarte simpli:

1.Bloggerii inscrisi in Campania Toamna Bloggerilor 2015 pot alege la ce campanii participa (un blogger poate participa la o singura campanie, la doua sau la toate campaniile). Daca un blogger participa la o singura campanie, poate castiga oricare din premiile aferente acelei campanii.

2.Clasamentul concursului Toamna Bloggerilor 2015 se realizeaza in functie de punctajul obtinut de fiecare participant de-a lungul concursului.
Foarte important: Oricand te-ai inscrie, ai sanse la premiile fiecarei campanii individuale. Punctele sunt valabile doar pentru premiile Clasamentului Toamna Bloggerilor 2015.
3.Punctele se aloca astfel:
  1.50 puncte pentru un articol inscris si validat in primele 5 zile de la lansarea camapaniei
  1.25 puncte pentru un articol inscris si validat dupa 5 zile de la lansarea campaniei
  1 punct pentru un articol inscris si validat dupa 7 zile de la lansarea campaniei
  1 punct pentru fiecare blogger ce scrie articolul de promovare a concursului Toamna Bloggerilor
  0.5 puncte daca inscrii un blogger in platforma BlogAwards*
  0.5 puncte bonus daca bloggerul pe care l-ai inscris participa la o campanie BlogAwards**
  In cadrul fiecarei campanii individuale sponsorul poate acorda un numar de puncte la anumiti bloggeri participanti ca si premiu.***
  *Se acorda la fiecare blogger pe care il inscrii. Dupa ce acesta s-a inscris trimite un email cu user-ul sau pentru validare la adresa roblogawards@gmail.com.
  ** Se acorda o singura data.
  ***Fiecare campaniei are un numar de puncte ce pot fi acordate de catre sponsor. Repartizarea punctelor se va face dupa dorinta sponsorului.
4.In caz de egalitate castigatorul va fi ales de catre Echipa BlogAwards prin jurizarea articolului de promovare a concursului.
5.Premiile fiecarei campanii individuale vor fi acordate de catre sponsori, in termen de 45 de zile de la finalizarea jurizarii.
6.La acest regulament se adauga regulile prevazute in fiecare campanie individuala din cadrul Toamna Bloggerilor 2015. Campaniile individuale participante vor fi auntate pe aceasta pagina cu link catre campanie in partea superioara a acestui articol.
7.Un blogger se poate inscrie cu minim unul si cu maxim trei articole.
8.Noi sponsori se vor alatura Campaniei Toamna Bloggerilor 2015 pe parcursul desfasurarii acesteia.
9.Daca nu ai cont pe BlogAwards.ro inregistreaza-te pe aceasta pagina.


Campaniile la care poti participa sunt:

Asadar, daca ai un blog, chiar si de vreo 2 luni, trebuie doar sa iti faci cont pe BlogAwards, sa scrii un articol de promovare a campaniei ca si mine si apoi sa participi la ce campanie vrei. Desi nu cred ca am ajuns la nivel de a concura cu adevarati bloggeri, stiu ca pot sa invat multe din aceasta experienta si te invit si pe tine sa faci la fel. Ai timp pana la sfarsitul lunii sa participi la majoritatea campaniilor, deci mai ai cand sa iti faci curaj. 

Eu iti doresc multa bafta daca ajungi sa te inscrii si daca esti un cititor pe aici, te anunt ca luna asta vor aparea pe blog postari cu teme mai diversificate, dar nu renunt la postarile clasice si le voi imbina. Te pup si tine-mi pumnii in aceasta mica incercare!

Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Trimiteți un comentariu